Dyson Airblade AB14

Szín :
Ezüst
Fehér
+ -3 more
kijelölés törlése
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
 

Leírás

 

50%-al halkabb

Működés közben a Dyson Airblade dB kézszárító csendesebb, mint az eredeti Dyson Airblade™ kézszárító. A Dyson mérnökei a zajszintet kétféleképpen csökkentették:
Csökkentett zaj a levegőátfújáskor
A levegőt az Airblade™ technológia 690 km/h sebességre gyorsítja, ami a mindössze 0,4 mm széles nyílásokon át hagyja el a kézszárítót. A Dyson mérnökei újratervezték a nyílások alakját, amelyen keresztül a levegő átmegy így csökkentve a léglapok zaját.
Csökkentett motor-zaj
A Dyson akusztikai mérnökei fejlesztettek a zajszinten és a hang minőségén, melyet a Dyson digitális motor V4 ad ki működés közben.

Dyson digitális motor V4

A legújabb Dyson digitális motor V4 fejlesztése hét évig tartott – egyike a világ egyik legkisebb teljesen integrált 1600 w-os motorjainak. Az egyetlen olyan kézszárító motor, amely elég erős, hogy a HEPA szűrőn át másodpercenként beszívott 35 liter levegővel 10 másodperc alatt megszárítsa a kezet.
Ez a hosszú élettartamú, energiahatékony motor másodpercenként 6,000-es digitális kapcsolással percenként 90.0000-szer forgatja meg a nagy sűrítésű ventilátort. Csak három mozgó alkatrésze van, nincs cserére szoruló elhasználódó csúszógyűrű és szénkefe.

10 másodperces szárítási idő

A Nemzeti Közegészségügyi Alapítvány P335-ös (NSF P335) protokollja alapján történő tesztelés azt mutatja, hogy a legtöbb kézszárító sokkal lassabban szárít, mint azt a gyártója állítja. Sok ember félbeszakítja a kézszárítást, ha a szárító lassú, a nedves kézen azonban akár ezerszer több baktérium keletkezhet mint a szárazon. A Dyson Airblade dB kézszárító a leggyorsabb, kezeit 10 másodperc alatt higiénikusan megszárítja.

Tartós és elhasználhatatlan

A Dyson Airblade dB kézszárítót úgy terveztük, hogy tartós legyen. Számos alkalommal tesztelték tartósságát, fizikai és vegyi rongálással szembeni ellenállóságát. A Dyson Airblade dB kézszárítókat valós környezetnek tettük ki, hogy meggyőződjünk arról, hogy ellenállnak a nagymértékű igénybevételnek. Az erős szerkezetnek és a szilárd anyagoknak köszönhetően a Dyson Airblade dB kézszárító alkalmas forgalmas és nagy igénybevételt okozó helyeken történő használatra – ahol a vandalizmus is problémát jelent.

 

 

A leghigiénikusabb kézszárító

Más kézszárítók nem szűrik ki a mosdó levegőjéből a baktériumokat és vírusokat: beszívják a piszkos levegőt, és ugyanazt fújják vissza a kézre. A Dyson Airblade dB kézszárító H13 HEPA szűrőt használ, ami a mosdó levegőjében található baktériumok és vírusok 99,9%-át elnyeli. A Dyson legújabb digitális motorja nagy sebességű levegőáramlatokat csinál, amely egyidejűleg fújják le a vizet kezei mindkét oldaláról.

Olcsóbban üzemeltethető

A többi kézszárító módszer üzemeltetése túl drága. A papír kéztörlők folyamatos utántöltéssel és leselejtezési eljárással járnak.

Alacsony környezeti terhelés

Más kézszárítók legalább 74%-kal több CO2-ot termelnek, mint a Dyson Airblade™ kézszárító. A papír kéztörlők esetén legalább 70%-kal több CO2 képződik. A Dyson Airblade dB kézszárító ökológiai lábnyoma minden mérés szerint kisebb, a szénkibocsátás és az ökoszisztéma minőség szempontjából is.
* Egész életciklusra kiterjedő vizsgálatok alapján (LCA).

HACCP approved

A Dyson Airblade dB kézszárító HACCP jóváhagyása bizonyítja, hogy biztonsággal használható az élelmiszer- és italgyártásban is. “Ez a technológia választ ad a kézszárítókkal kapcsolatos számos korábbi kockázatra. Könnyen tisztítható, érintés nélkül működő rendszer, gyors szárító ciklussal. A HEPA szűrő alkalmazásával együtt ezek jelentősen csökkentik a mikrobiológiai szennyeződés kockázatát.” (Clive Withinshaw igazgató, HACCP international)

 

 

Érintésmentes működés

Kapacitív érzékelők aktiválják a levegőáramlást.

Biztonságosan megérinthető

Eltünteti a felületen található baktériumok 99,9%-át.

További információk

Gyártó

Dyson

Szűrőrendszer

Kézszárítási idő (mp)

10

Motor fordulatszám (RPM)

32000

Bekapcsolás

Érintés nélküli infravörös bekapcsolás

Fűtés

Nincs

Zajszint (dB)

82

Áramellátás

230-240 V AC, 50 Hz

Teljesítmény

1600W

Tipus

Kézbedugós

Szín

Ezüst, Fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dyson Airblade AB14” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük