DYSON AIRBLADE V KÉZSZÁRÍTÓ HU02

A HEPA szűrők alapfelszereltségként vannak felszerelve, a kezeket tisztább levegővel szárítják
12mp szárítási idő
Az egyszerűen szerelhető hátlap egyszerű, önkiszolgáló telepítést és karbantartást tesz lehetővé
Vékony, kompakt profil, csak 10 cm-re nyúlik ki a faltól

Szín :
kijelölés törlése
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
 

Leírás

Digitális motor

A legújabb Dyson digitális motor egyike a világ egyik legkisebb teljesen integrált 1600 w-os motorjainak – fejlesztése hét évig tartott. Ez a hosszú életű, energiahatékony motor másodpercenként 6,000-es digitális kapcsolással percenként 90 0000-szer forgatja meg a nagy sűrítésű ventilátort. Csak három mozgó alkatrésze van, nincs cserére szoruló elhasználódó csúszógyűrű és szénkefe.

Vékony kialakítás

A nagy motor miatt a többi kézszárító nagyon eláll a faltól. Lehet, hogy be kell Å‘ket süllyeszteni a falba, ami költségekkel jár. A Dyson Airblade V kézszárító a legújabb Dyson motor használata miatt csak 10 cm mély. Könnyen felszerelhetÅ‘ tehát süllyesztés és a hozzá kapcsolódó költségek nélkül.

10 másodperces szárítási idő

A Nemzeti Közegészségügyi Alapítvány P335-ös (NSF P335) protokollja alapján történő tesztelés azt mutatja, hogy a legtöbb kézi szárító sokkal lassabban szárít, mint azt a gyártója állítja. Sok ember félbeszakítja a kézszárítást, ha a szárító lassú. A nedves kézen azonban akár ezerszer több baktérium keletkezhet, mint a szárazon. Az NSF P335 protokollon alapuló tesztelés kimutatta, hogy a Dyson Airblade™ kézszárítók a leggyorsabbak. A Dyson Airblade V kézszárító 10 másodperc alatt higiénikusan megszárítja a kezet.

A leghigiénikusabb kézszárító

Más kézszárítók nem szűrik ki a mosdó levegőjéből a baktériumokat és vírusokat: beszívják a piszkos levegőt, és ugyanazt fújják vissza a kézre. A Dyson Airblade V kézszárító két H13 HEPA szűrőt használ, ami a mosdó levegőjében található baktériumok és vírusok 99,9%-át elnyeli. A Dyson legújabb digitális motorja nagy sebességű levegőáramlatokat csinál, amely egyidejűleg fújják le a vizet kezei mindkét oldaláról.

Olcsóbban üzemeltethető

A többi kézszárító módszer üzemeltetése túl drága. A papír kéztörlÅ‘k folyamatos utántöltéssel és leselejtezési eljárással járnak. A legtöbb kézszárító lassú, fűtőelemmel működik így falják az energiát. A Dyson Airblade V kézszárító fenntartása más kézszárítókhoz képest akár 69%-kal kevesebbe kerül, papírtörlőkkel szemben pedig még 97%-os megtakarítás is elérhető.

Kis ökológiai lábnyom

Más kézszárítók legalább 74%-kal több CO2-ot állítanak elő, mint a Dyson Airblade™ kézszárító. A papír kéztörlők esetén legalább 70%-kal több képződik. A Dyson Airblade V kézszárító ökológiai lábnyoma kisebb minden mérés szerint, a szénkibocsátás és az ökoszisztéma minÅ‘ség szempontját is.* Egész életciklusra kiterjedő vizsgálatok alapján (LCA).

Mindkét kezét külön szárítja

A legtöbb kézszárító keskeny légoszlopa ide-oda tolja a vizet a kézen, nem jut el mindenhova és nedves foltokat hagy. A Dyson Airblade V kézszárító két réteg levegőt használ, amelyek mindegyik kézre kiterjedve lesöprik a vizet a kézről, mint a szélvédő törlője.

Érintésmentes működés

Kapacitív érzékelÅ‘k aktiválják a levegÅ‘áramlást.

Biztonságosan megérinthető

Eltünteti a felületen található baktériumok 99,9%-át.

Gyorsan tisztítható

Kis felületű – sima, egy darabból álló homlokzati panel CNC megmunkálással kialakított levegÅ‘nyílásokkal

További információk

Szín

CHROME, WHITE

Gyártó

Dyson

Burkolat

Polycarbonate – ABS

Szűrőrendszer

Kézszárítási idő (mp)

14

Motor fordulatszám (RPM)

88000

Bekapcsolás

Érintés nélküli infravörös bekapcsolás

Fűtés

Nincs

Zajszint (dB)

82

Áramellátás

230-240 V AC, 50 Hz

Teljesítmény

1600W

Tipus

Automata, Falba építhető

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DYSON AIRBLADE V KÉZSZÁRÍTÓ HU02” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük